Τρίτη 21 Μάιος 2024
Πρόγραμμα  επιδότησης για αγρότες «Φωτοβολταϊκά στο χωράφι»<div class='subtitle'><span style='color:#696969bd;font-size:1.6rem;line-height:1.5rem;display:block;'>ΙΩΝΙΚΗ Finance</span></div>

Πρόγραμμα  επιδότησης για αγρότες «Φωτοβολταϊκά στο χωράφι»
ΙΩΝΙΚΗ Finance

Ξεκίνησαν την Τρίτη 9/4 οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Φωτοβολταϊκά στο χωράφι» του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας με προϋπολογισμό 30.000.000€. Μέσω του προγράμματος δίνεται η δυνατότητα σε επαγγελματίες αγρότες να επιδοτηθούν για την εγκατάσταση Φ/Β συστήματος για κάλυψη των ενεργειακών τους αναγκών που αφορούν κατά κύριο λόγο το αρδευτικό σύστημα και συγκεκριμένα το σύστημα αντλίας της γεώτρησης. Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων ολοκληρώνεται στις 15/5/2024.

Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Μικρομεσαίων Τουριστικών Επιχειρήσεων
ΙΩΝΙΚΗ Finance

Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων
ΙΩΝΙΚΗ Finance

Επιδοτούμενα Προγράμματα

Το 2023 η χρονιά των επενδύσεων
ΙΩΝΙΚΗ Finance

Ενίσχυση της ίδρυσης και λειτουργίας νέων μικρομεσαίων επιχειρήσεων
ΙΩΝΙΚΗ Finance

Ανακοινώθηκε η προ-δημοσίευση της δράσης «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας νέων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων». Το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται και η έκδοση της προκήρυξης που ουσιαστικά θα σημαίνει και την επίσημη έναρξη της δράσης.
Σκοπός της δράσης είναι η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, μέσω της δημιουργίας νέων πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, σε επιλεγμένους ΚΑΔ όλων των κλάδων της οικονομίας, πλην της εστίασης, του λιανικού εμπορίου και του τουρισμού. Ο προϋπολογισμός της δράσης ανέρχεται σε 190.000.000€

Αφίσα του προγράμματος ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ - ΕΠΙΧΕΙΡΩ

Βασικές προϋποθέσεις ένταξης στο αναμενόμενο Εξοικονομώ – Επιχειρώ
ΙΩΝΙΚΗ Finance

Θέμα χρόνου θα πρέπει να θεωρείται η προκήρυξη της δράσης «Εξοικονομώ-Επιχειρώ» η οποία αναμένεται πριν το τέλος του έτους μετά από πολλές καθυστερήσεις. Να υπενθυμίσουμε ότι η προδημοσίευση της δράσης δημοσιεύτηκε τον Οκτώβριο του 2022. Το πρόγραμμα θα ενισχύσει επενδύσεις για ενεργειακή αναβάθμιση κτηρίων και προμήθεια εξοπλισμού εξοικονόμησης ενέργειας. Η δράση αποτελεί μέρος των πολιτικών και μέτρων του Εθνικού Σχεδίου για την Ενέργεια και το Κλίμα (ΕΣΕΚ), το οποίο καθορίζει με λεπτομέρεια το σχέδιο δράσης για την επίτευξη συγκεκριμένων ενεργειακών και κλιματικών στόχων έως το 2030.

Έχετε φτάσει στο τέλος