Δευτέρα 26 Φεβρουάριος 2024
Σχεδιασμός καταστήματος της Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. στην Ξάνθη<div class='subtitle'><span style='color:#696969bd;font-size:1.6rem;line-height:1.5rem;display:block;'>ΙΩΝΙΚΗ Engineering</span></div>

Σχεδιασμός καταστήματος της Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. στην Ξάνθη
ΙΩΝΙΚΗ Engineering

H εταιρεία Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. είναι μία διακεκριμένη και συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρεία στον κλάδο του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, φωτισμού, ειδών τεχνολογίας κτιρίων και λύσεων διαχείρισης ενέργειας με πολυετή εμπειρία (πάνω από 45 χρόνια), συμμετέχοντας σε έργα που αφορούν νέες εγκαταστάσεις και ανακαινίσεις . Το 2022 εντάσσει στην οικογένεια της το 77ο κατάστημα της σε Ελλάδα και Κύπρο, στην πόλη της Ξάνθης (2ο χλμ. Δημ. Οδού Ξάνθης-Κομοτηνής).

Ανασυγκρότηση και επέκταση μονάδας αποθήκευσης και διακίνησης υγρών καυσίμων
IΩΝΙΚΗ Engineering

Ξενοδοχεία ή Airbnb;
Ποιοτική σύγκριση των δυο τύπων φιλοξενίας

Εργοστάσιο στα πλαίσια του Industry 4.0

Industry 4.0: Εξέλιξη ή αναγκαιότητα;
ΙΩΝΙΚΗ Engineering

Το Industry 4.0, γνωστό και ως τέταρτη βιομηχανική επανάσταση, επιφέρει ταχείες αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας των εργοστασίων και στον τρόπο παραγωγής των αγαθών.
Η ενσωμάτωση προηγμένων τεχνολογιών όπως το Internet of Things (IoT), η τεχνητή νοημοσύνη (AI) και το cloud computing οδηγούν στη δημιουργία έξυπνων εργοστασίων που μπορούν να προσαρμοστούν στις μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς και στις απαιτήσεις των πελατών, με αποτέλεσμα την επίτευξη βελτιωμένης αποτελεσματικότητας, απόδοσης, και ευελιξίας. Αυτή η εξέλιξη, όμως, αποτελεί ανάγκη ή πολυτέλεια για τον κλάδο;

Φορτηγό εν κινήσει

Μελέτη Φόρτισης Αξόνων

Στη μελέτη φόρτισης και ευστάθειας γίνεται ο υπολογισμός των αντοχών -αντιδράσεων και της συμπεριφοράς του οχήματος σε κατάσταση φόρτωσης με βάση τα κριτήρια προτύπων.

Φωτορεαλιστικό γραφείων

Διακόσμηση Εσωτερικών Χώρων

Είναι ο σχεδιασμός του εσωτερικού χώρου ενός κτιρίου με τη αισθητική και τη δημιουργία πρωτότυπων λύσεων με ποιοτικά υλικά, είτε ανήκουν στην κατηγορία της παραδοσιακής, της κλασικής ή της σύγχρονης τάσης.

Σχεδιασμός Τοπίου

Είναι η μελέτη για την ανάλυση, αξιολόγηση και σχεδιασμό της αρχιτεκτονικής κήπων, διαμόρφωσης εξωτερικών χώρων, έργα πρασίνου και κηποτεχνικές εφαρμογές, όπως επίσης και η μελέτη για την αποκατάσταση υποβαθμισμένων φυσικών οικοσυστημάτων και διαταραγμένων περιοχών.

Μελέτη Αστικής Ανάπλασης

Είναι η σύνταξη μελέτης με τον ολοκληρωμένο σχεδιασμό προτάσεων για την ανάπλαση και βελτίωση της ήδη υπάρχουσας ή προς κατασκευή περιοχής (πλατεία, εμπορικά έργα κ.λπ.)

Μελέτες & άδειες

Ο σχεδιασμός κτιρίων είναι μία υπηρεσία που παρέχει η ΙΩΝΙΚΗ Engineering από τη σύλληψη της ιδέας έως τον λεπτομερή σχεδιασμό.