Στράτος Σεπετσής

Υπεύθυνος προμηθειών

s.sepetsis@ioniki.net | +30 2541 30 62 39

Ο Στράτος Σεπετσής είναι Υπεύθυνος Προμηθειών στην εταιρεία ΙΩΝΙΚΗ Constructions, απόφοιτος Πολιτικός Μηχανικός της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών Θεσσαλίας.

Κύριος στόχος του, αποτελεί η ανάπτυξη και η εφαρμογή στρατηγικών αγορών που ευθυγραμμίζονται με τους γενικούς στόχους των εταιρειών του ομίλου ΙΩΝΙΚΗ.

Είναι υπεύθυνος για την αγορά και την παρακολούθηση των προμηθειών, ενώ παράλληλα διασφαλίζει ότι τα υλικά και τα αγαθά παραλαμβάνονται και εν συνεχεία παραδίδονται έγκαιρα, σε καλή κατάσταση και στις σωστές ποσότητες, συμβάλλοντας στην ποιοτικότερη και ταχύτερη υλοποίηση έργων των πελατών.

Η ενασχόλησή του που ποικίλλει από τις προμήθειες δομικών υλικών για την ΙΩΝΙΚΗ Constructions μέχρι την προμήθεια πρώτων υλών για την παρασκευή ειδών σοκολάτας για την ΙΩΝΚΗ Gaia, απαιτεί τη δημιουργία ενός αποδοτικού δικτύου συνεργατών. Επομένως, η αξιολόγηση υφιστάμενων προμηθευτών και ο εντοπισμός νέων, αποτελούν βασικό μέρος των αρμοδιοτήτων του.Εκτός από τη διαχείριση των σχέσεων με τους προμηθευτές, ο Στράτος Σεπετσής διαχειρίζεται την αποθήκευση, τη διανομή και τα επίπεδα αποθεμάτων της κάθε εταιρείας, προβλέποντας ταυτόχρονα τη μελλοντική ζήτηση.

Τέλος, διαπραγματεύεται ευνοϊκές συμβάσεις, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις τάσεις της αγοράς, τις αλλαγές στους κανονισμούς και τις νέες τεχνολογίες που μπορεί να επηρεάσουν την εφοδιαστική αλυσίδα.

Έργα

ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ: Ξεκίνησε το νέο Ταμείο επιχειρηματικότητας του προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα 21-27»
ΙΩΝΙΚΗ Finance

Με την υπογραφή των συμβάσεων μεταξύ των εμπορικών τραπεζών και της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας (Hellenic Development Bank) ξεκίνησε η λειτουργία του Ταμείου Επιχειρηματικότητας. Μέσω του

Κούνια σε Λογοθεραπευτήριο

Λογοθεραπευτήριο στην Καλαμαριά
ΙΩΝΙΚΗ Designs

Το ζητούμενο της αρχιτεκτονικής μελέτης ήταν η ένταξη μιας πολυλειτουργικής μονάδας λογοθεραπείας, εργοθεραπείας και ομαδικής θεραπείας ‘messy play’ σε ένα χώρο περιορισμένων διαστάσεων, με συνολικό εμβαδό 43 τ.μ. Οι ειδικές

Virtual machines εν έτει 2024
ΙΩΝΙΚΗ Cloud

Μια εικονική μηχανή (VM) είναι η εικονικοποίηση ή η εξομοίωση ενός φυσικού συστήματος υπολογιστή. Παρέχει όλες τις λειτουργίες ενός πραγματικού, φυσικού υπολογιστή, αλλά δεν είναι ένα απτό φυσικό αντικείμενο, μόνο μια

Καπνοβιομηχανία ΣΕΚΑΠ: Μελέτη Πυρανίχνευσης
ΙΩΝΙΚΗ Engineering

Η καπνοβιομηχανία ΣΕΚΑΠ, η οποία ιδρύθηκε το 1975 στην περιοχή της Θράκης, εξαγοράστηκε το 2018 από την JTI και εισήλθε εκ νέου και με μεγάλες αξιώσεις σε αναπτυξιακή τροχιά. Σε διάστημα δύο ετών πραγματοποιήθηκαν επενδύσεις στο πλαίσιο ανάπτυξης των εγκαταστάσεων και εκσυγχρονισμού του μηχανολογικού εξοπλισμού.
Στο διάστημα από την εξαγορά της μέχρι και σήμερα η ΣΕΚΑΠ έχει πολλαπλασιάσει την παραγωγική της δυνατότητα, αλλά και τις εξαγωγές της σε μεγάλες αγορές της Ευρώπης.

Αρθρογραφία

Φορτηγό εν κινήσει

Μελέτη Φόρτισης Αξόνων

Στη μελέτη φόρτισης και ευστάθειας γίνεται ο υπολογισμός των αντοχών -αντιδράσεων και της συμπεριφοράς του οχήματος σε κατάσταση φόρτωσης με βάση τα κριτήρια προτύπων.

Φωτορεαλιστικό γραφείων

Διακόσμηση Εσωτερικών Χώρων

Είναι ο σχεδιασμός του εσωτερικού χώρου ενός κτιρίου με τη αισθητική και τη δημιουργία πρωτότυπων λύσεων με ποιοτικά υλικά, είτε ανήκουν στην κατηγορία της παραδοσιακής,

Μελέτη Αστικής Ανάπλασης

Είναι η σύνταξη μελέτης με τον ολοκληρωμένο σχεδιασμό προτάσεων για την ανάπλαση και βελτίωση της ήδη υπάρχουσας ή προς κατασκευή περιοχής (πλατεία, εμπορικά έργα κ.λπ.)

Άνδρας χαράσσει ψηφιακά ανοδικό γράφημα

Διαχείριση Έργων

H ΙΩΝΙΚΗ Engineering παρέχει υπηρεσίες διαχείρισης έργου στο σύνολό του για όλους τους τύπους κτιρίων, εμπορικές, βιομηχανικές και τουριστικές εγκαταστάσεις. Τα έργα των πελατών μας

Φωτορεαλιστική απεικόνιση

Φωτορεαλισμός αποκαλείται η τρισδιάστατη απεικόνιση των κτιρίων ή άλλων σχεδιαστικών αντικειμένων με τη βοήθεια ηλεκτρονικού υπολογιστή, με πιστή αναπαράσταση των υλικών, των χρωμάτων και του φωτισμού.

κράνος και γυαλιά μηχανικού

Υπηρεσίες τεχνικού ασφαλείας

Ο τεχνικός ασφαλείας παρέχει στο εργοδότη υποδείξεις και συμβουλές σε θέματα σχετικά με την υγιεινή και ασφάλεια της εργασίας και την πρόληψη εργατικών ατυχημάτων. Ο χρόνος απασχόλησής του εξαρτάται από τον αριθμό των εργαζομένων και το βαθμό επικινδυνότητας της επιχείρησης.