Mαρία Λαφτσοπούλου

Υποστήριξη Πελατών

m.laftsopoulou@ioniki.net | +30 2541 30 62 10

Η Μαρία Λαφτσοπούλου είναι πτυχιούχος μαθηματικός του Αριστοτελείου πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και ανήκει στο δυναμικό της εταιρείας από το 2021.
Είναι υπεύθυνη του τμήματος υποστήριξης λογισμικών, αναλαμβάνοντας την καθημερινή καταγραφή των αιτημάτων υποστήριξης και συμμετέχοντας σε όλα τα στάδια μέχρι την ολοκλήρωσή τους.

Συμμετέχει στο τμήμα εμπορικής ανάπτυξης της εταιρείας, κάνοντας έρευνα και αναλύοντας την αγορά. Aναλαμβάνει την παρουσίαση των λογισμικών σε πελάτες και τη σύνταξη ενημερωτικών φυλλαδίων και άλλου οπτικοακουστικού πληροφοριακού υλικού σχετικού με την ανάπτυξη τα εταιρείας.

Η καλή γνώση της στα λογισμικά και η καθημερινή της τριβή με τις ανάγκες των χρηστών την καθιστούν ικανή να αναλάβει τον αναλυτικό σχεδιασμό ενός νέου προϊόντος, δίνοντας βάση στη συνολική εμπειρία που προσφέρει αυτό το προϊόν κατά τη χρήση του.

Επιμελείται τις αρχικές ρυθμίσεις των προγραμμάτων για ένα νέο πελάτη και τις προσβάσεις των χρηστών στα λογισμικά, ενώ παράλληλα είναι υπεύθυνη για την εκπαίδευση των χρηστών και την διασφάλιση της ορθής χρήσης των προγραμμάτων.

 

Έργα

Πώς το Edge Computing συμπληρώνει το Cloud για αποτελεσματικότερη επεξεργασία δεδομένων
ΙΩΝΙΚΗ Cloud

Το Edge Computing αντιπροσωπεύει μια νέα προσέγγιση στην επεξεργασία δεδομένων, με επίκεντρο την τοπική επεξεργασία κοντά στην πηγή. Σκοπός αυτού του κειμένου είναι να εξετάσει τα πλεονεκτήματα του Edge Computing

ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ: Ξεκίνησε το νέο Ταμείο επιχειρηματικότητας του προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα 21-27»
ΙΩΝΙΚΗ Finance

Με την υπογραφή των συμβάσεων μεταξύ των εμπορικών τραπεζών και της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας (Hellenic Development Bank) ξεκίνησε η λειτουργία του Ταμείου Επιχειρηματικότητας. Μέσω του ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ προβλέπεται ότι θα διατεθούν

Virtual machines εν έτει 2024
ΙΩΝΙΚΗ Cloud

Μια εικονική μηχανή (VM) είναι η εικονικοποίηση ή η εξομοίωση ενός φυσικού συστήματος υπολογιστή. Παρέχει όλες τις λειτουργίες ενός πραγματικού, φυσικού υπολογιστή, αλλά δεν είναι ένα απτό φυσικό αντικείμενο, μόνο μια εξομοίωση ενός PC. Ένα VM, που ονομάζεται επίσης “επισκέπτης, guest”, είναι χτισμένο σε έναν φυσικό υπολογιστή που ονομάζεται “host”, χρησιμοποιώντας πόρους όπως οι πυρήνες της CPU και η μνήμη ενός υπολογιστή (host). Ένα VM έχει δύο οπτικές γωνίες προσέγγισης: το backend (το πώς λειτουργεί) και

Αρθρογραφία

Φορτηγό εν κινήσει

Μελέτη Φόρτισης Αξόνων

Στη μελέτη φόρτισης και ευστάθειας γίνεται ο υπολογισμός των αντοχών -αντιδράσεων και της συμπεριφοράς του οχήματος σε κατάσταση φόρτωσης με βάση τα κριτήρια προτύπων.

Φωτορεαλιστικό γραφείων

Διακόσμηση Εσωτερικών Χώρων

Είναι ο σχεδιασμός του εσωτερικού χώρου ενός κτιρίου με τη αισθητική και τη δημιουργία πρωτότυπων λύσεων με ποιοτικά υλικά, είτε ανήκουν στην κατηγορία της παραδοσιακής,

Μελέτη Αστικής Ανάπλασης

Είναι η σύνταξη μελέτης με τον ολοκληρωμένο σχεδιασμό προτάσεων για την ανάπλαση και βελτίωση της ήδη υπάρχουσας ή προς κατασκευή περιοχής (πλατεία, εμπορικά έργα κ.λπ.)

Άνδρας χαράσσει ψηφιακά ανοδικό γράφημα

Διαχείριση Έργων

H ΙΩΝΙΚΗ Engineering παρέχει υπηρεσίες διαχείρισης έργου στο σύνολό του για όλους τους τύπους κτιρίων, εμπορικές, βιομηχανικές και τουριστικές εγκαταστάσεις. Τα έργα των πελατών μας

Φωτορεαλιστική απεικόνιση

Φωτορεαλισμός αποκαλείται η τρισδιάστατη απεικόνιση των κτιρίων ή άλλων σχεδιαστικών αντικειμένων με τη βοήθεια ηλεκτρονικού υπολογιστή, με πιστή αναπαράσταση των υλικών, των χρωμάτων και του φωτισμού.

κράνος και γυαλιά μηχανικού

Υπηρεσίες τεχνικού ασφαλείας

Ο τεχνικός ασφαλείας παρέχει στο εργοδότη υποδείξεις και συμβουλές σε θέματα σχετικά με την υγιεινή και ασφάλεια της εργασίας και την πρόληψη εργατικών ατυχημάτων. Ο χρόνος απασχόλησής του εξαρτάται από τον αριθμό των εργαζομένων και το βαθμό επικινδυνότητας της επιχείρησης.