Φτιαγμένο με τα αγνότερα συστατικά, η σοκολάτα πραλίνας φουντούκι αποτελεί απόδειξη της ακλόνητης δέσμευσής μας για αριστεία στη γεύση και την εμφάνιση.

Αφεθείτε στην πολυτελή και αυθεντική υφή της creme anglaise φουντουκόκρεμας, τέλεια ισορροπημένη με το bueno και τα τραγανά καβουρδισμένα φουντούκια. Κάθε μπουκιά είναι μια αρμονική συμφωνία γεύσεων και υφών.

Οι σοκολάτες μας με γεύση πραλίνα φουντουκιού διαθέτουν διπλή τραγανή επικάλυψη καραμελωμένων ξηρών καρπών και σοκολάτας γάλακτος, δίνοντάς της μια επιπλέον στρώση τραγανής απόλαυσης.

Διαθέσιμο σε τρία μεγέθη – μπάρας, διαμαντιού και πλάκας – λιώνει στο στόμα αποκαλύπτοντας τις λεπτές νότες φουντουκιών και τις έντονες εναλλαγές bueno και πραλίνας σε κάθε μπουκιά.

Creme anglaise πραλίνα: Μία κρεμώδης απόλαυση

Η creme anglaise φουντουκόκρεμας και bueno είναι μια κρεμώδης και απολαυστική γέμιση που χρησιμοποιούμε και στα τρία μεγέθη των ειδών σοκολάτας πραλίνας φουντούκι. Αφράτη κρέμα γάλακτος με φουντουκόκρεμα και πάστα φουντουκιού ομογενοποιούνται αρμονικά με τα φρεσκοψημένα φουντούκια που μόλις συνάντησαν την καραμέλα στους 158°C.

Σοκολάτα πραλίνα και φουντούκια
Σοκολάτες πραλίνας φουντουκιού από το ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΩΛΕΙΟΝ

Το κροκάν φουντούκι συναντά την πάστα πραλίνας και bueno.  

Όταν το τραγανό φρέσκο καβουρδισμένο φουντούκι συνάντησε την κρεμώδη υφή της πραλίνας φουντουκιού και bueno, ολοκληρώθηκε η πληθωρική γέμιση της σοκολάτας μας. Η αντίθεση του τραγανού φουντουκιού με τη λεία κρεμώδη απόλαυση της πάστας bueno, συνθέτουν την απόλυτη σοκολάτα πραλίνας φουντουκιού.

Διπλή τραγανή επικάλυψη καραμελωμένων ξηρών καρπών και σοκολάτας γάλακτος

Το τραγανό καβουρδισμένο φουντούκι που βυθίζεται στην crème anglaise φουντουκόκρεμας και bueno, ολοκληρώνεται με τη διπλή τραγανή επικάλυψη. Η γέμιση βουτηγμένη στην τραγανή ιταλική επικάλυψη καραμελωμένων ξηρών καρπών nocciola, ενισχύεται από πλούσια δεύτερη στρώση σοκολάτας γάλακτος με τελική essence φρέσκου κροκάν φουντουκιού. Το αποτέλεσμα είναι μία σοκολάτα με χορταστική και πλούσια γεύση φουντουκιού και τελείωμα τραγανής διπλής σοκολάτας.

Σοκολάτες με γεύση πραλίνα φουντούκι του ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΩΛΕΙΟΝ

Είτε για προσωπική απόλαυση, είτε να το μοιραστείτε με τους αγαπημένους σας, η σοκολάτα πραλίνας φουντούκι είναι ο τέλειος τρόπος για να αναδείξετε κάθε περίσταση. Είναι μια κομψή και εκλεπτυσμένη γευστική επιλογή με ιταλική επίγευση που σίγουρα θα εντυπωσιάσει ακόμα και τους πιο έμπειρους υποστηρικτές της σοκολάτας.