Στέλλα Κουτάλη

AutoCAD designer - ΙΩΝΙΚΗ Engineering

s.koutali@ioniki.net | +30 2541 20 00 26

Η Στέλλα Κουτάλη είναι σχεδιάστρια (AutoCAD) στο τμήμα μελετών και αδειών της εταιρείας ΙΩΝΙΚΗ Engineering, απόφοιτη σχεδιάστρια μέσω ηλεκτρονικών συστημάτων.

Η κύρια ενασχόληση της είναι ο σχεδιασμός πάσης φύσεως σχεδίων. Τα τελευταία πέντε χρόνια συμμετέχει στον σχεδιασμό πυροσβεστικών συστημάτων και ειδικών δικτύων, κυρίως σε βιομηχανίες.

Η Στέλλα Κουτάλη, κλείνοντας είκοσι έτη στην εταιρεία, είναι το στέλεχος με τη μεγαλύτερη εμπειρία σε αδειοδοτήσεις ίδρυσης και λειτουργίας βιομηχανικών εγκαταστάσεων.

Από τη μηχανολογική μελέτη παραγωγικής ροής των βιομηχανικών μονάδων, μέχρι και τα πιστοποιητικά ικανότητας του εξοπλισμού των εργοστασίων, η Κουτάλη δημιουργεί τους φακέλους σύννομης λειτουργίας των εργοστασίων για κάθε έλεγχο από τις δημόσιες αρχές.

Μέχρι σήμερα, έχει υλοποιήσει πάνω από τριάντα έργα αδειοδότησης βιομηχανικών εγκαταστάσεων στην ευρύτερη περιοχή της περιφέρειας της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ενώ η μελέτη πυρασφάλειας που εκπόνησε για τις βιομηχανικές εγκαταστάσεις της εταιρείας SUNLIGHT SA, απέσπασε το SILVER βραβείο στα Fire & Emergency Excellence Awards το 2020.

Κλείνοντας είκοσι έτη στην εταιρεία, είναι το στέλεχος με τη μεγαλύτερη εμπειρία σε αδειοδοτήσεις ίδρυσης και λειτουργίας βιομηχανικών εγκαταστάσεων.

Έργα

Αρθρογραφία

Μελέτη Φόρτισης Αξόνων

Στη μελέτη φόρτισης και ευστάθειας γίνεται ο υπολογισμός των αντοχών -αντιδράσεων και της συμπεριφοράς του οχήματος σε κατάσταση φόρτωσης με βάση τα κριτήρια προτύπων.

Διακόσμηση Εσωτερικών Χώρων

Είναι ο σχεδιασμός του εσωτερικού χώρου ενός κτιρίου με τη αισθητική και τη δημιουργία πρωτότυπων λύσεων με ποιοτικά υλικά, είτε ανήκουν στην κατηγορία της παραδοσιακής, της κλασικής ή της σύγχρονης τάσης.

Μελέτη Αστικής Ανάπλασης

Είναι η σύνταξη μελέτης με τον ολοκληρωμένο σχεδιασμό προτάσεων για την ανάπλαση και βελτίωση της ήδη υπάρχουσας ή προς κατασκευή περιοχής (πλατεία, εμπορικά έργα κ.λπ.)

Διαχείριση Έργων

H ΙΩΝΙΚΗ Engineering παρέχει υπηρεσίες διαχείρισης έργου στο σύνολό του για όλους τους τύπους κτιρίων, εμπορικές, βιομηχανικές και τουριστικές εγκαταστάσεις. Τα έργα των πελατών μας ποικίλλουν και η εταιρία μας είναι σε θέση να καλύπτει τη στρατηγική για έργα διαφόρων μεγεθών και πολυπλοκότητας.

Φωτορεαλιστική απεικόνιση

Φωτορεαλισμός αποκαλείται η τρισδιάστατη απεικόνιση των κτιρίων ή άλλων σχεδιαστικών αντικειμένων με τη βοήθεια ηλεκτρονικού υπολογιστή, με πιστή αναπαράσταση των υλικών, των χρωμάτων και του φωτισμού.

Υπηρεσίες τεχνικού ασφαλείας

Ο τεχνικός ασφαλείας παρέχει στο εργοδότη υποδείξεις και συμβουλές σε θέματα σχετικά με την υγιεινή και ασφάλεια της εργασίας και την πρόληψη εργατικών ατυχημάτων. Ο χρόνος απασχόλησής του εξαρτάται από τον αριθμό των εργαζομένων και το βαθμό επικινδυνότητας της επιχείρησης.