Παναγιώτης Χαραλαμπάκης

Marketing Engineer

p.charalampakis@ioniki.net | +30 2541 30 62 40

Ο Παναγιώτης Χαραλαμπάκης είναι ο Υπεύθυνος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του ομίλου ΙΩΝΙΚΗ, απόφοιτος του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Yποστηρίζει όλες τις ενέργειες που άπτονται της ανάπτυξης των επωνυμιών και των προωθητικών ενεργειών όλων των εταιρειών του ομίλου.

Ειδικότερα, αναλαμβάνει το στρατηγικό σχεδιασμό των προωθητικών ενεργειών, διενεργώντας σχετικές έρευνες και αξιολογώντας δεδομένα ανάλυσης της αγοράς. Παράλληλα, συντονίζει και επιβλέπει τις ενέργειες του τμήματος για την υλοποίηση του ετήσιου πλάνου μάρκετινγκ.

Στόχος του, είναι όχι μόνο να αναδείξει τα έργα και τις υπηρεσίες των εταιρειών του ομίλου ΙΩΝΙΚΗ, αλλά τα οφέλη και τα αποτελέσματα που αποκομίζουν οι πελάτες των εταιρειών τα οποία απορρέουν από εναρμονισμένη και αγαστή συνεργασία μίας ομάδας ανθρώπων με διαφορετικό επιστημονικό υπόβαθρο από τους κλάδους της μηχανικής, της οικονομίας και της τεχνολογίας.

Οι εταιρείες του ομίλου παρέχουν έργα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών, με τον Παναγιώτη Χαραλαμπάκη να αναπτύσσει ένα πολυκαναλικό σύνολο δράσεων (omni-channel marketing) στις οποίες συμπεριλαμβάνονται ενέργειες σε ιστοσελίδες, κοινωνικά δίκτυα, εκθέσεις και ενημερωτικά event.

Έργα

Πώς το Edge Computing συμπληρώνει το Cloud για αποτελεσματικότερη επεξεργασία δεδομένων
ΙΩΝΙΚΗ Cloud

Το Edge Computing αντιπροσωπεύει μια νέα προσέγγιση στην επεξεργασία δεδομένων, με επίκεντρο την τοπική επεξεργασία κοντά στην πηγή. Σκοπός αυτού του κειμένου είναι να εξετάσει τα πλεονεκτήματα του Edge Computing

ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ: Ξεκίνησε το νέο Ταμείο επιχειρηματικότητας του προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα 21-27»
ΙΩΝΙΚΗ Finance

Με την υπογραφή των συμβάσεων μεταξύ των εμπορικών τραπεζών και της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας (Hellenic Development Bank) ξεκίνησε η λειτουργία του Ταμείου Επιχειρηματικότητας. Μέσω του ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ προβλέπεται ότι θα διατεθούν

Virtual machines εν έτει 2024
ΙΩΝΙΚΗ Cloud

Μια εικονική μηχανή (VM) είναι η εικονικοποίηση ή η εξομοίωση ενός φυσικού συστήματος υπολογιστή. Παρέχει όλες τις λειτουργίες ενός πραγματικού, φυσικού υπολογιστή, αλλά δεν είναι ένα απτό φυσικό αντικείμενο, μόνο μια εξομοίωση ενός PC. Ένα VM, που ονομάζεται επίσης “επισκέπτης, guest”, είναι χτισμένο σε έναν φυσικό υπολογιστή που ονομάζεται “host”, χρησιμοποιώντας πόρους όπως οι πυρήνες της CPU και η μνήμη ενός υπολογιστή (host). Ένα VM έχει δύο οπτικές γωνίες προσέγγισης: το backend (το πώς λειτουργεί) και

Αρθρογραφία

Φορτηγό εν κινήσει

Μελέτη Φόρτισης Αξόνων

Στη μελέτη φόρτισης και ευστάθειας γίνεται ο υπολογισμός των αντοχών -αντιδράσεων και της συμπεριφοράς του οχήματος σε κατάσταση φόρτωσης με βάση τα κριτήρια προτύπων.

Φωτορεαλιστικό γραφείων

Διακόσμηση Εσωτερικών Χώρων

Είναι ο σχεδιασμός του εσωτερικού χώρου ενός κτιρίου με τη αισθητική και τη δημιουργία πρωτότυπων λύσεων με ποιοτικά υλικά, είτε ανήκουν στην κατηγορία της παραδοσιακής,

Μελέτη Αστικής Ανάπλασης

Είναι η σύνταξη μελέτης με τον ολοκληρωμένο σχεδιασμό προτάσεων για την ανάπλαση και βελτίωση της ήδη υπάρχουσας ή προς κατασκευή περιοχής (πλατεία, εμπορικά έργα κ.λπ.)

Άνδρας χαράσσει ψηφιακά ανοδικό γράφημα

Διαχείριση Έργων

H ΙΩΝΙΚΗ Engineering παρέχει υπηρεσίες διαχείρισης έργου στο σύνολό του για όλους τους τύπους κτιρίων, εμπορικές, βιομηχανικές και τουριστικές εγκαταστάσεις. Τα έργα των πελατών μας

Φωτορεαλιστική απεικόνιση

Φωτορεαλισμός αποκαλείται η τρισδιάστατη απεικόνιση των κτιρίων ή άλλων σχεδιαστικών αντικειμένων με τη βοήθεια ηλεκτρονικού υπολογιστή, με πιστή αναπαράσταση των υλικών, των χρωμάτων και του φωτισμού.

κράνος και γυαλιά μηχανικού

Υπηρεσίες τεχνικού ασφαλείας

Ο τεχνικός ασφαλείας παρέχει στο εργοδότη υποδείξεις και συμβουλές σε θέματα σχετικά με την υγιεινή και ασφάλεια της εργασίας και την πρόληψη εργατικών ατυχημάτων. Ο χρόνος απασχόλησής του εξαρτάται από τον αριθμό των εργαζομένων και το βαθμό επικινδυνότητας της επιχείρησης.