Η Λογίστρια της ΙΩΝΙΚΗ Holdings, Αθανασία Κανδυλίδου

Αθανασία Κανδυλίδου

Λογίστρια - ΙΩΝΙΚΗ Holdings

Η Αθανασία Κανδυλίδου είναι απόφοιτος Λογιστικής και Μηχανογράφησης, στέλεχος του τμήματος λογιστικής της εταιρείας ΙΩΝΙΚΗ Holdings.  

Η κύρια ενασχόλησή της στην εταιρεία είναι η επιμέλεια των λογιστικών και μισθοδοτικών εγγραφών των εταιριών του ομίλου βάσει του λογιστικού σχεδίου εκάστης εταιρείας.

Με τις δραστηριότητές της, θωρακίζει άψογα τη σύννομη λειτουργία των επιχειρήσεων του ομίλου.

Η Αθανασία Κανδυλίδου, επιμελείται όλες τις φορολογικές ενημερώσεις από και προς του δημόσιους φορείς.

Στις αρμοδιότητές της, συμπεριλαμβάνονται η παρακολούθηση των υποχρεώσεων και των απαιτήσεων των εταιρειών του ομίλου προς όλους τους συναλλασσόμενους και η διατήρηση όλων των υπολοίπων των λογιστικών λογαριασμών, ενημερωμένων σε εβδομαδιαία βάση.

Έργα

Virtual machines εν έτη 2024
ΙΩΝΙΚΗ Cloud

Μια εικονική μηχανή (VM) είναι η εικονικοποίηση ή η εξομοίωση ενός φυσικού συστήματος υπολογιστή. Παρέχει όλες τις λειτουργίες ενός πραγματικού, φυσικού υπολογιστή, αλλά δεν είναι ένα απτό φυσικό αντικείμενο, μόνο

Καπνοβιομηχανία ΣΕΚΑΠ: Μελέτη Πυρανίχνευσης
ΙΩΝΙΚΗ Engineering

Από το πρώτο μεταπολεμικό συνέδριο καπνοπαραγωγών το Νοεμβρίου του 1945, ο εμβληματικός «πρωτεργάτης» του Συνεταιρισμού, Αλέξανδρος Θ. Μπαλτατζής έβαλε τα «θεμέλια» για την ίδρυση της ιστορικής καπνοβιομηχανίας ΣΕΚΑΠ, το 1975 στην

Αδειοδότηση βιομηχανικού συγκροτήματος παραγωγής λειαντικών
ΙΩΝΙΚΗ Designs

Από το 1981, η εταιρία ΣΜΥΡΔΕΞ προσφέρει στην εγχώρια και στην παγκόσμια αγορά προϊόντα λειαντικών υψηλής ποιότητας. Με σεβασμό στο περιβάλλον, διαθέτοντας προϊόντα υψηλών προδιαγραφών και μέσω διαρκούς έρευνας, η ΣΜΥΡΔΕΞ κατόρθωσε τη συνεχή επέκταση των δραστηριοτήτων της.Γνωρίζοντας σταδιακή ανάπτυξη, και εστιάζοντας την εμπορική της δραστηριότητα στη διεθνή αγορά, πλέον διακινεί το 85% της παραγωγής της σε Ευρώπη, Ασία, Αφρική και το 15% στην ελληνική αγορά. Τα προϊόντα τις ΣΜΥΡΔΕΞ εξάγονται σε περισσότερες από 72 χώρες.

Αρθρογραφία

Φορτηγό εν κινήσει

Μελέτη Φόρτισης Αξόνων

Στη μελέτη φόρτισης και ευστάθειας γίνεται ο υπολογισμός των αντοχών -αντιδράσεων και της συμπεριφοράς του οχήματος σε κατάσταση φόρτωσης με βάση τα κριτήρια προτύπων.

Φωτορεαλιστικό γραφείων

Διακόσμηση Εσωτερικών Χώρων

Είναι ο σχεδιασμός του εσωτερικού χώρου ενός κτιρίου με τη αισθητική και τη δημιουργία πρωτότυπων λύσεων με ποιοτικά υλικά, είτε ανήκουν στην κατηγορία της παραδοσιακής,

Μελέτη Αστικής Ανάπλασης

Είναι η σύνταξη μελέτης με τον ολοκληρωμένο σχεδιασμό προτάσεων για την ανάπλαση και βελτίωση της ήδη υπάρχουσας ή προς κατασκευή περιοχής (πλατεία, εμπορικά έργα κ.λπ.)

Άνδρας χαράσσει ψηφιακά ανοδικό γράφημα

Διαχείριση Έργων

H ΙΩΝΙΚΗ Engineering παρέχει υπηρεσίες διαχείρισης έργου στο σύνολό του για όλους τους τύπους κτιρίων, εμπορικές, βιομηχανικές και τουριστικές εγκαταστάσεις. Τα έργα των πελατών μας

Φωτορεαλιστική απεικόνιση

Φωτορεαλισμός αποκαλείται η τρισδιάστατη απεικόνιση των κτιρίων ή άλλων σχεδιαστικών αντικειμένων με τη βοήθεια ηλεκτρονικού υπολογιστή, με πιστή αναπαράσταση των υλικών, των χρωμάτων και του φωτισμού.

κράνος και γυαλιά μηχανικού

Υπηρεσίες τεχνικού ασφαλείας

Ο τεχνικός ασφαλείας παρέχει στο εργοδότη υποδείξεις και συμβουλές σε θέματα σχετικά με την υγιεινή και ασφάλεια της εργασίας και την πρόληψη εργατικών ατυχημάτων. Ο χρόνος απασχόλησής του εξαρτάται από τον αριθμό των εργαζομένων και το βαθμό επικινδυνότητας της επιχείρησης.