Γιώτα Κούτρα

 

Υπεύθυνη προγραμματισμού

g.koutra@ioniki.net | +30 2541 306 235

Η Γιώτα Κούτρα είναι η Υπεύθυνη του τμήματος προγραμματισμού του ομίλου ΙΩΝΙΚΗ, υποστηρίζοντας όλες τις ενέργειες της οργάνωσης και του συντονισμού των δραστηριοτήτων των εταιρειών του ομίλου, διατηρώντας τις αξίες και ακολουθώντας πιστά την εταιρική κουλτούρα, ως μέλος της ομάδας από το 2013.

Στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης του ομίλου, ο οποίος καινοτομεί ακολουθώντας τα διεθνή πρότυπα λειτουργίας, συνδράμει συνεχώς στην ανάπτυξη του τμήματος ανήκοντας διοικητικά στην ΙΩΝΙΚΗ Holdings.

Καθημερινά αναλαμβάνει την οργάνωση και την παρακολούθηση κάθε έργου από την πρώτη επαφή με τον πελάτη έως και την ολοκλήρωσή του, αναλύοντάς το σε μικρότερες προς εκτέλεση εργασίες τις οποίες μεταφέρει στον έχοντα αρμοδιότητα παρακολούθησης και εκτέλεσης.

Επιπλέον, παρέχει τις κατευθυντήριες γραμμές βάσει του καθορισμού των προτεραιοτήτων και συγχρόνως εξασφαλίζει την ποιότητα των παραδοτέων ως αρμόδια ποιοτικού ελέγχου.

Ειδικότερα, στα πλαίσια της διαχείρισης των έργων, ενημερώνει τους πελάτες καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου, μέσω τηλεδιασκέψεων και αναφορών προόδου, διατηρώντας τους κοινωνούς στη λήψη αποφάσεων πριν από κάθε βήμα με απώτερο στόχο την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων και την ικανοποίησή τους.

Για τον όμιλο η Γιώτα αποτελεί τη γέφυρα μεταξύ απαιτήσεων πελατών και εταιρείας, η οποία  συνδέει απαιτήσεις και εξυπηρέτηση, φιλτράροντας την ορθότητα της πληροφορίας. Είναι απόφοιτη του τμήματος πολιτικών μηχανικών του Δ.Π.Θ., με μεταπτυχιακό τίτλο και ειδίκευση στις μεταλλικές κατασκευές.

Έργα

Πώς το Edge Computing συμπληρώνει το Cloud για αποτελεσματικότερη επεξεργασία δεδομένων
ΙΩΝΙΚΗ Cloud

Το Edge Computing αντιπροσωπεύει μια νέα προσέγγιση στην επεξεργασία δεδομένων, με επίκεντρο την τοπική επεξεργασία κοντά στην πηγή. Σκοπός αυτού του κειμένου είναι να εξετάσει τα πλεονεκτήματα του Edge Computing

ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ: Ξεκίνησε το νέο Ταμείο επιχειρηματικότητας του προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα 21-27»
ΙΩΝΙΚΗ Finance

Με την υπογραφή των συμβάσεων μεταξύ των εμπορικών τραπεζών και της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας (Hellenic Development Bank) ξεκίνησε η λειτουργία του Ταμείου Επιχειρηματικότητας. Μέσω του ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ προβλέπεται ότι θα διατεθούν

Virtual machines εν έτει 2024
ΙΩΝΙΚΗ Cloud

Μια εικονική μηχανή (VM) είναι η εικονικοποίηση ή η εξομοίωση ενός φυσικού συστήματος υπολογιστή. Παρέχει όλες τις λειτουργίες ενός πραγματικού, φυσικού υπολογιστή, αλλά δεν είναι ένα απτό φυσικό αντικείμενο, μόνο μια εξομοίωση ενός PC. Ένα VM, που ονομάζεται επίσης “επισκέπτης, guest”, είναι χτισμένο σε έναν φυσικό υπολογιστή που ονομάζεται “host”, χρησιμοποιώντας πόρους όπως οι πυρήνες της CPU και η μνήμη ενός υπολογιστή (host). Ένα VM έχει δύο οπτικές γωνίες προσέγγισης: το backend (το πώς λειτουργεί) και

Αρθρογραφία

Φορτηγό εν κινήσει

Μελέτη Φόρτισης Αξόνων

Στη μελέτη φόρτισης και ευστάθειας γίνεται ο υπολογισμός των αντοχών -αντιδράσεων και της συμπεριφοράς του οχήματος σε κατάσταση φόρτωσης με βάση τα κριτήρια προτύπων.

Φωτορεαλιστικό γραφείων

Διακόσμηση Εσωτερικών Χώρων

Είναι ο σχεδιασμός του εσωτερικού χώρου ενός κτιρίου με τη αισθητική και τη δημιουργία πρωτότυπων λύσεων με ποιοτικά υλικά, είτε ανήκουν στην κατηγορία της παραδοσιακής,

Μελέτη Αστικής Ανάπλασης

Είναι η σύνταξη μελέτης με τον ολοκληρωμένο σχεδιασμό προτάσεων για την ανάπλαση και βελτίωση της ήδη υπάρχουσας ή προς κατασκευή περιοχής (πλατεία, εμπορικά έργα κ.λπ.)

Άνδρας χαράσσει ψηφιακά ανοδικό γράφημα

Διαχείριση Έργων

H ΙΩΝΙΚΗ Engineering παρέχει υπηρεσίες διαχείρισης έργου στο σύνολό του για όλους τους τύπους κτιρίων, εμπορικές, βιομηχανικές και τουριστικές εγκαταστάσεις. Τα έργα των πελατών μας

Φωτορεαλιστική απεικόνιση

Φωτορεαλισμός αποκαλείται η τρισδιάστατη απεικόνιση των κτιρίων ή άλλων σχεδιαστικών αντικειμένων με τη βοήθεια ηλεκτρονικού υπολογιστή, με πιστή αναπαράσταση των υλικών, των χρωμάτων και του φωτισμού.

κράνος και γυαλιά μηχανικού

Υπηρεσίες τεχνικού ασφαλείας

Ο τεχνικός ασφαλείας παρέχει στο εργοδότη υποδείξεις και συμβουλές σε θέματα σχετικά με την υγιεινή και ασφάλεια της εργασίας και την πρόληψη εργατικών ατυχημάτων. Ο χρόνος απασχόλησής του εξαρτάται από τον αριθμό των εργαζομένων και το βαθμό επικινδυνότητας της επιχείρησης.