Στη σφαίρα των γευστικών απολαύσεων, υπάρχει ένα σημείο όπου η σοκολάτα και το παγωτό ξεπερνούν τα απλά γλυκίσματα. Ο λόγος για το εργαστήριο παραγωγής ειδών σοκολάτας και παγωτού, ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΟΙΕΙΟΝ, που αποτελεί την καρδιά και την ψυχή που χτυπά πίσω από τα σημεία πώλησης ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΩΛΕΙΟΝ στην Ξάνθη και την Καβάλα.

Βρισκόμενο στη γραφική πόλη της Ξάνθης, που φημίζεται για τη ζωντάνια της, βρίσκεται η ίδια η ουσία της ζαχαροπλαστικής δεξιοτεχνίας όπου μία ομάδα αφοσιωμένων σεφ παρασκευάζει με πάθος μία σειρά από χειροποίητα και αυθεντικά γαστρονομικά θαύματα.

Εργαστήριο με βιτρίνα που προβάλλει τη διαδικασία παραγωγής

Στον πυρήνα της τέχνης της παραγωγής σοκολάτας, το εργαστήριο αποτελεί τον βασικό σύνδεσμο όπου τα φρέσκα premium συστατικά μετατρέπονται σε εκλεκτές σοκολάτες και απολαυστικά παγωτά. Φωλιασμένο στο πολυσύχναστο COSMOS CENTER, η περίοπτη βιτρίνα του δίνει στους περαστικούς μια ματιά στη διαδικασία παραγωγής, αποδεικνύοντας την ακλόνητη αφοσίωση της εταιρείας στην αριστεία στον τομέα της ζαχαροπλαστικής.

Το να παρακολουθεί κάποιος την παραγωγική διαδικασία με απόλυτη διαφάνεια, είναι σαν να εισέρχεται σε ένα καταφύγιο όπου το πάθος και η παράδοση συγκλίνουν για να δημιουργήσουν γαστρονομικά αριστουργήματα.

    

Κεντρικό σημείο πώλησης στην Καβάλα

Στην ατμοσφαιρική πόλη της Καβάλας και συγκεκριμένα στον πεζόδρομο του Δημοτικού Κήπου, συναντάται το κεντρικό σημείο πώλησης, ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΩΛΕΙΟΝ, ένα κομψό κιόσκι που προσφέρει στους περαστικούς σοκολάτες κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών και παγωτών τα καλοκαίρια.

Τα σημεία πώλησης, έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να αποτελέσουν μία πρόταση αντικατάστασης των κοινότυπων περιπτέρων με καλαίσθητες κατασκευές που αναδεικνύουν τον περιβάλλοντα χώρο αντί να τον υποβαθμίζουν.

Το ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΩΛΕΙΟΝ Καβάλας.
Το εργαστήριο και το ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΩΛΕΙΟΝ Ξάνθης.

Σημείο πώλησης και στο εργαστήριο

Η Ξάνθη μπορεί να μη διαθέτει κεντρικό σημείο πώλησης, ωστόσο το εργαστήριο προσφέρει τη δυνατότητα στους φίλους της σοκολάτας και του παγωτού να προμηθευτούν τις δημιουργίες του ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΟΙΕΙΟΝ.

Η βιτρίνα μέσω της οποίας οι περαστικοί μπορούν να παρακολουθούν τη διαδικασία παραγωγής, ανοίγει την όρεξη και το ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΩΛΕΙΟΝ δεν θα μπορούσε να τους αφήσει ανικανοποίητους.  

Σε έναν κόσμο γεμάτο με γλυκίσματα μαζικής παραγωγής, το ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΟΙΕΙΟΝ παραμένει ένα καταφύγιο αυθεντικών και χειροποίητων απολαύσεων.

Παραγγελίες:

Καβάλα: Βενιζέλου 28Α
Τηλ. +302516000120

Ξάνθη: Cosmos Center, Δαγκλή & Ελπίδος
Τηλ. +302541305330