+30 2541 20 00 20  Δευ - Παρ: 8:30 - 16:30 info@ioniki.net

Οι Αξίες μας

ΟΡΑΜΑ

Εργαζόμαστε για να αποτελεί η ΙΩΝΙΚΗ διαχρονικά τον έμπιστο και αξιόπιστο σύμβουλο για κάθε επιχειρηματία και ιδιώτη. Η ΙΩΝΙΚΗ θα βρίσκεται δίπλα σας σε κάθε βήμα. Ξεκινώντας από την ΙΩΝΙΚΗ μπορείτε να βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις για τα σχέδιά σας από το πρώτο έως και το τελικό στάδιο του έργου σας. Προσπαθούμε καθημερινά να ταυτίσουμε την ΙΩΝΙΚΗ με τις έννοιες της επιχειρηματικής και κοινωνικής προόδου.

ΣΚΟΠΟΣ

Η συνεργασία με την ΙΩΝΙΚΗ αποτελεί για τους πελάτες μας προστιθέμενη αξία μέσα από υπηρεσίες υψηλής ποιότητας οι οποίες διαπερνούν όλες τις διαδικασίες. Δουλεύουμε μαζί σας από την ίδρυση έως την ανάπτυξη μίας επιχείρησης και από την έμπνευση έως τη δημιουργία της κατάλληλης για τον καθένα επένδυσης. Το ξεκίνημα από την ΙΩΝΙΚΗ διασφαλίζει τα σωστά βήματα από το σπίτι μέχρι και την επιχείρηση.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Δεσμευόμαστε για τη συνεχή βελτίωση των διεργασιών και των δραστηριοτήτων της εταιρείας μέσω του συστήματος ποιότητας που εφαρμόζουμε ώστε να ικανοποιούμε τις καθορισμένες απαιτήσεις και προσδοκίες των πελατών μας.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Στην ΙΩΝΙΚΗ πιστεύουμε ότι η επιχειρηματικότητα δεν μπορεί να αναπτύσσεται ξεχωριστά από τις κοινωνικές δομές και ανησυχίες. Η προσφορά στην κοινωνία πρέπει να είναι εφάμιλλη της επιχειρηματικής ανάπτυξης. Μόνο τότε μπορούμε να μιλάμε για συνολική πρόοδο.