+30 2541 20 00 20  Δευ - Παρ: 8:30 - 16:30 [email protected]

hideimage

Η ΙΩΝΙΚΗ συμμετέχει στην 25η Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση Αν. Μακεδονίας και Θράκης 18-20 Μαΐου 2018
Μάιος 16 2018

Η ΙΩΝΙΚΗ συμμετέχει στην 25η Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση Αν. Μακεδονίας και Θράκης 18-20 Μαΐου 2018

Η ΔΕΘ-HELEXPO με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης στηρίζοντας έμπρακτα την ανάπτυξη στην περιφέρεια διοργανώνει για 25η χρονιά την έκθεση στοχεύοντας στην ανάδειξη της ποιότητας και της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών επιχειρήσεων, που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή και πώληση τοπικών προϊόντων καθώς και στην υποστήριξη τους μέσω υπηρεσιών. Θα πραγματοποιηθεί από τις 18-20 Μαΐου 2018 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης (ΔΕΚΑΜΑΘ), στη ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής.
Παράλληλα, η διοργάνωση στοχεύει στην προώθηση των σχέσεων συνεργασίας με τις γειτονικές Βαλκανικές χώρες, στην αύξηση της τουριστικής κίνησης και στην προβολή του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.
Αγροτικά προϊόντα, τρόφιμα-ποτά, βιοτεχνικά προϊόντα, είδη λαϊκής τέχνης, γεωργικά μηχανήματα, είδη διακόσμησης και λαϊκής τέχνης, έπιπλα, ενδύματα, δερμάτινα είδη, τουριστικά καταλύματα κ.α., αποτελούν το περιεχόμενο της έκθεσης.
Η «25η Ανατολική Μακεδονία–Θράκη» θα πλαισιωθεί και με παράλληλες εκδηλώσεις, όπως γευσιγνωσία ποτών και τοπικών παραδοσιακών εδεσμάτων, καθώς και με πολιτιστικά δρώμενα.

Ελάτε να μας επισκεφθείτε και να ενημερωθείτε για τις τρέχοντες εξελίξεις στο χώρο του ΕΣΠΑ και του Αναπτυξιακού νόμου 4399/2016 καθώς και για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε όσον αφορά στην υποστήριξη του μεταποιητικού τομέα.
Θα είμαστε στο Stand αριθμός 26 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Α. Μακεδονίας & Θράκης στη ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής.