Κωνσταντίνος Βλαχαντώνης

Web designer - ΙΩΝΙΚΗ Holdings

k.vlachantonis@ioniki.net | +30 2541 20 00 37

Ο Κωνσταντίνος Βλαχαντώνης είναι Web Designer στο τμήμα μάρκετινγκ της εταιρείας ΙΩΝΙΚΗ Holdings, Διπλωματούχος Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής Δικτύων & Αυτοματισμού Γραφείου της Δ.ΥΠ.Α., με πιστοποίηση από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

Η κύρια ενασχόλησή του στην ΙΩΝΙΚΗ Holdings είναι η δημιουργία, η διαχείριση και η συντήρηση ιστοσελίδων υψηλών προδιαγραφών του ομίλου εταιρειών ΙΩΝΙΚΗ από το αρχικό στάδιο της δημιουργίας μιας ιστοσελίδας, μέχρι και το τελικό στάδιο που αφορά διαδικασίες προώθησης της. Η δημιουργία του συνόλου των ιστοσελίδων του ομίλου, σχεδιάζονται και μελετώνται με γνώμονα την πλήρη εκμετάλλευση όλων των σύγχρονων μέσων και εργαλείων που ως σκοπό έχουν τη βέλτιστη εμπειρία του χρήστη, από σταθερούς υπολογιστές μέχρι και έξυπνες φορητές κινητές συσκευές.

Με βάση την καθημερινή εξέλιξη της τεχνολογίας αλλά και τις αλλαγές στις τάσεις της αγοράς, εμβαθύνει συνεχώς τις γνώσεις του για τις νέες διαδικασίες που απαιτούνται στη δημιουργία την ανανέωση ή και την αναβάθμιση των ιστοσελίδων ως προς τις σύγχρονες μεθόδους βελτιστοποίησης και εξοικονόμησης ενέργειας αλλά και δεδομένων (data) για όλες τις έξυπνες ηλεκτρονικές συσκευές.  Σε όλες τις ιστοσελίδες που σχεδιάζει προβλέπεται η προσθήκη εργαλείων προσβασιμότητας ιστού από άτομα με ειδικές ανάγκες. 

Όλες οι ιστοσελίδες που δημιουργεί και σχεδιάζει συμφωνούν με τους νέους ευρωπαϊκούς νόμους και κανονισμούς περί προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων GDPR. Επίσης σχεδιάζει και προλαμβάνει μέτρα ασφαλείας από κακόβουλες επιθέσεις.

Η δημιουργία του συνόλου των ιστοσελίδων του ομίλου, σχεδιάζονται και μελετώνται με γνώμονα την πλήρη εκμετάλλευση όλων των σύγχρονων μέσων και εργαλείων που ως σκοπό έχουν την βέλτιστη εμπειρία του χρήστη, από σταθερούς υπολογιστές μέχρι και έξυπνες κινητές συσκευές.

Έργα

Αρθρογραφία

Μελέτη Φόρτισης Αξόνων

Στη μελέτη φόρτισης και ευστάθειας γίνεται ο υπολογισμός των αντοχών -αντιδράσεων και της συμπεριφοράς του οχήματος σε κατάσταση φόρτωσης με βάση τα κριτήρια προτύπων.

Διακόσμηση Εσωτερικών Χώρων

Είναι ο σχεδιασμός του εσωτερικού χώρου ενός κτιρίου με τη αισθητική και τη δημιουργία πρωτότυπων λύσεων με ποιοτικά υλικά, είτε ανήκουν στην κατηγορία της παραδοσιακής, της κλασικής ή της σύγχρονης τάσης.

Μελέτη Αστικής Ανάπλασης

Είναι η σύνταξη μελέτης με τον ολοκληρωμένο σχεδιασμό προτάσεων για την ανάπλαση και βελτίωση της ήδη υπάρχουσας ή προς κατασκευή περιοχής (πλατεία, εμπορικά έργα κ.λπ.)

Διαχείριση Έργων

H ΙΩΝΙΚΗ Engineering παρέχει υπηρεσίες διαχείρισης έργου στο σύνολό του για όλους τους τύπους κτιρίων, εμπορικές, βιομηχανικές και τουριστικές εγκαταστάσεις. Τα έργα των πελατών μας ποικίλλουν και η εταιρία μας είναι σε θέση να καλύπτει τη στρατηγική για έργα διαφόρων μεγεθών και πολυπλοκότητας.

Φωτορεαλιστική απεικόνιση

Φωτορεαλισμός αποκαλείται η τρισδιάστατη απεικόνιση των κτιρίων ή άλλων σχεδιαστικών αντικειμένων με τη βοήθεια ηλεκτρονικού υπολογιστή, με πιστή αναπαράσταση των υλικών, των χρωμάτων και του φωτισμού.

Υπηρεσίες τεχνικού ασφαλείας

Ο τεχνικός ασφαλείας παρέχει στο εργοδότη υποδείξεις και συμβουλές σε θέματα σχετικά με την υγιεινή και ασφάλεια της εργασίας και την πρόληψη εργατικών ατυχημάτων. Ο χρόνος απασχόλησής του εξαρτάται από τον αριθμό των εργαζομένων και το βαθμό επικινδυνότητας της επιχείρησης.