Ηλίας Τσόκας

Υπεύθυνος μάρκετινγκ - ΙΩΝΙΚΗ Holdings

e.tsokas@ioniki.net | +30 2541 20 00 35

Ο Ηλίας Τσόκας είναι ο Υπεύθυνος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του ομίλου ΙΩΝΙΚΗ, υποστηρίζοντας όλες τις ενέργειες που άπτονται της ανάπτυξης των επωνυμιών και των προωθητικών ενεργειών όλων των εταιρειών του ομίλου.

Ειδικότερα, αναλαμβάνει το στρατηγικό σχεδιασμό των προωθητικών ενεργειών, διενεργώντας σχετικές έρευνες και αξιολογώντας δεδομένα ανάλυσης της αγοράς. Παράλληλα, συντονίζει και επιβλέπει τις ενέργειες του τμήματος για την υλοποίηση του ετήσιου πλάνου μάρκετινγκ.

Στόχος του, είναι όχι μόνο να αναδείξει τα έργα και τις υπηρεσίες των εταιρειών του ομίλου ΙΩΝΙΚΗ, αλλά τα οφέλη και τα αποτελέσματα που αποκομίζουν οι πελάτες των εταιρειών τα οποία απορρέουν από εναρμονισμένη και αγαστή συνεργασία μίας ομάδας ανθρώπων με διαφορετικό επιστημονικό υπόβαθρο από τους κλάδους της μηχανικής, της οικονομίας και της τεχνολογίας.

Οι εταιρείες του ομίλου παρέχουν έργα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών, με τον Ηλία Τσόκα να αναπτύσσει ένα πολυκαναλικό σύνολο δράσεων (omni-channel marketing) στις οποίες συμπεριλαμβάνονται ενέργειες σε ιστοσελίδες, κοινωνικά δίκτυα, εκθέσεις και ενημερωτικά event.

Απώτερος σκοπός του είναι να επιτευχθεί η επικαιροποίηση, η ενημέρωση, η ανάδειξη, η επικοινωνία, η προώθηση και η βράβευση των έργων και των υπηρεσιών του ομίλου.

Έργα

Αρθρογραφία

Μελέτη Φόρτισης Αξόνων

Στη μελέτη φόρτισης και ευστάθειας γίνεται ο υπολογισμός των αντοχών -αντιδράσεων και της συμπεριφοράς του οχήματος σε κατάσταση φόρτωσης με βάση τα κριτήρια προτύπων.

Διακόσμηση Εσωτερικών Χώρων

Είναι ο σχεδιασμός του εσωτερικού χώρου ενός κτιρίου με τη αισθητική και τη δημιουργία πρωτότυπων λύσεων με ποιοτικά υλικά, είτε ανήκουν στην κατηγορία της παραδοσιακής, της κλασικής ή της σύγχρονης τάσης.

Μελέτη Αστικής Ανάπλασης

Είναι η σύνταξη μελέτης με τον ολοκληρωμένο σχεδιασμό προτάσεων για την ανάπλαση και βελτίωση της ήδη υπάρχουσας ή προς κατασκευή περιοχής (πλατεία, εμπορικά έργα κ.λπ.)

Διαχείριση Έργων

H ΙΩΝΙΚΗ Engineering παρέχει υπηρεσίες διαχείρισης έργου στο σύνολό του για όλους τους τύπους κτιρίων, εμπορικές, βιομηχανικές και τουριστικές εγκαταστάσεις. Τα έργα των πελατών μας ποικίλλουν και η εταιρία μας είναι σε θέση να καλύπτει τη στρατηγική για έργα διαφόρων μεγεθών και πολυπλοκότητας.

Φωτορεαλιστική απεικόνιση

Φωτορεαλισμός αποκαλείται η τρισδιάστατη απεικόνιση των κτιρίων ή άλλων σχεδιαστικών αντικειμένων με τη βοήθεια ηλεκτρονικού υπολογιστή, με πιστή αναπαράσταση των υλικών, των χρωμάτων και του φωτισμού.

Υπηρεσίες τεχνικού ασφαλείας

Ο τεχνικός ασφαλείας παρέχει στο εργοδότη υποδείξεις και συμβουλές σε θέματα σχετικά με την υγιεινή και ασφάλεια της εργασίας και την πρόληψη εργατικών ατυχημάτων. Ο χρόνος απασχόλησής του εξαρτάται από τον αριθμό των εργαζομένων και το βαθμό επικινδυνότητας της επιχείρησης.