Ελένη Ελενίδη

Εταιρική υποστήριξη - ΙΩΝΙΚΗ Holdings

e.elenidi@ioniki.net | +30 2541 20 00 38

Η Ελενίδη Ελένη είναι τελειόφοιτος της σχολής Οργάνωσης και Διοίκησης επιχειρήσεων του παραρτήματος Σερρών του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος. Στην ΙΩΝΙΚΗ Holdings κατέχει τη θέση της γραμματειακής υποστήριξης.

Κύρια ενασχόληση της είναι η ψηφιακή αποθήκευση, διακίνηση και παρακολούθηση όλων των εγγράφων των εταιρειών και αλληλογραφίας των στελεχών του ομίλου, όπως επίσης η οργάνωση των ραντεβού της διοίκησης τόσο με τους πελάτες, όσο και με τους προϊσταμένους των εταιρειών του ομίλου.

Οι αρμοδιότητες συμπεριλαμβάνουν την καταγραφή καθημερινών αναγκών των γραφείων και ενημέρωση των εταιρικών αποθεμάτων και αναλώσιμων μέσω εξειδικευμένου λογισμικού, και η εξοικονόμηση οικονομικών πόρων για τις αγορές τους.

Στα πλαίσια της ολοκληρωμένης συμμετοχής της στην λειτουργία του ομίλου, δημιουργεί οργανογράμματα έπειτα από σχετικές κατευθύνσεις της διεύθυνσης, συντάσσει τους εσωτερικούς κανονισμούς των εταιρειών, ενώ αναλαμβάνει εξωτερικές εργασίες βάσει των αναγκών κάθε εταιρείας.

Σκοπός της είναι η εύρυθμη λειτουργία του ομίλου, διασφαλίζοντας την ψηφιακή οργάνωση των εταιρικών εγγράφων, καλύπτοντας επίσης τις καθημερινές ανάγκες των γραφείων των εταιρειών του ομίλου.

Έργα

Αρθρογραφία

Μελέτη Φόρτισης Αξόνων

Στη μελέτη φόρτισης και ευστάθειας γίνεται ο υπολογισμός των αντοχών -αντιδράσεων και της συμπεριφοράς του οχήματος σε κατάσταση φόρτωσης με βάση τα κριτήρια προτύπων.

Διακόσμηση Εσωτερικών Χώρων

Είναι ο σχεδιασμός του εσωτερικού χώρου ενός κτιρίου με τη αισθητική και τη δημιουργία πρωτότυπων λύσεων με ποιοτικά υλικά, είτε ανήκουν στην κατηγορία της παραδοσιακής, της κλασικής ή της σύγχρονης τάσης.

Μελέτη Αστικής Ανάπλασης

Είναι η σύνταξη μελέτης με τον ολοκληρωμένο σχεδιασμό προτάσεων για την ανάπλαση και βελτίωση της ήδη υπάρχουσας ή προς κατασκευή περιοχής (πλατεία, εμπορικά έργα κ.λπ.)

Διαχείριση Έργων

H ΙΩΝΙΚΗ Engineering παρέχει υπηρεσίες διαχείρισης έργου στο σύνολό του για όλους τους τύπους κτιρίων, εμπορικές, βιομηχανικές και τουριστικές εγκαταστάσεις. Τα έργα των πελατών μας ποικίλλουν και η εταιρία μας είναι σε θέση να καλύπτει τη στρατηγική για έργα διαφόρων μεγεθών και πολυπλοκότητας.

Φωτορεαλιστική απεικόνιση

Φωτορεαλισμός αποκαλείται η τρισδιάστατη απεικόνιση των κτιρίων ή άλλων σχεδιαστικών αντικειμένων με τη βοήθεια ηλεκτρονικού υπολογιστή, με πιστή αναπαράσταση των υλικών, των χρωμάτων και του φωτισμού.

Υπηρεσίες τεχνικού ασφαλείας

Ο τεχνικός ασφαλείας παρέχει στο εργοδότη υποδείξεις και συμβουλές σε θέματα σχετικά με την υγιεινή και ασφάλεια της εργασίας και την πρόληψη εργατικών ατυχημάτων. Ο χρόνος απασχόλησής του εξαρτάται από τον αριθμό των εργαζομένων και το βαθμό επικινδυνότητας της επιχείρησης.