Συστήματα

Νέα
πακέτα

Προϊόντα φωτοβολταϊκών Classic – Premium – Elite

Η ΙΩΝΙΚΗ Renewables είναι εταιρεία συστημάτων ενέργειας και προτεραιότητα της είναι η άριστη εξυπηρέτηση πελατών μέσω της παροχής υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών, κατανοώντας πλήρως τις ανάγκες του πελάτη για ποιοτικά προϊόντα σε καλές τιμές. Με γνώμονα αυτούς τους παράγοντες, δημιουργήσαμε τα τρία πακέτα για net metering φωτοβολταϊκά Classic – Premium – Elite που απευθύνονται σε κάθε επαγγελματία και ιδιώτη. Τα προϊόντα που επιλέξαμε για τη δημιούργια των πακέτων συνδυάζουν την ποιότητα, την καλή αισθητική και τις ανταγωνιστικές τιμές. Επίσης, προσφέρουμε λύσεις για όσους ενδιαφέρονται για τα επενδυτικά φωτοβολταϊκά, διαθέτοντας εμπειρία στην κατασκευή φωτοβολταϊκών πάρκων. 

Ποιότητα

Άριστη
εξυπηρέτηση

Απόδοση

Ανταγωνιστικές
τιμές

Σειρά
Classic

Σχέση ποιότητας τιμής

Η σειρά Classic συνδυάζει το ποιοτικό προϊόν σε χαμηλή τιμή με τα πακέτα για net metering φωτοβολταϊκά που ξεκινούν από μόλις €11.160 να περιλαμβάνουν τα γερμανικής κατασκευής πάνελ Luxor EcoLine, τους Inverter GoodWe με το σύστημα παρακολούθησης SEMS Portal και βάσεις αλουμινίου Alumil.

Οικονομικό

Ελαφρύς
inverter

Ανθεκτικό

Cloud
παρακολούθηση

Σειρά
Premium

Υψηλότερων προδιαγραφών υλικά

Η σειρά Premium προσφέρει net metering φωτοβολταικα με υλικά υψηλότερων προδιαγραφών χωρίς ωστόσο να χάνει την ανταγωνιστικότητά της στις τιμές καθώς τα πακέτα ξεκινούν από €11.780. Η συγκεκριμένη σειρά προϊόντων διατηρεί τα γερμανικά πάνελ Luxor EcoLine, προσθέτοντας την γερμανική εγγύηση και αξιοπιστία και στους inverter με τους GoodWe που διαθέτουν τη μεγαλύτερη πύλη παρακολούθησης φωτοβολταϊκών, το SEMS Portal. Οι βάσεις είναι αλουμινίου Alumil.

Γερμανική
αξιοπιστία

Έξυπνη
διασύνδεση

Υψηλή
απόδοση

Δεδομένα
στη στιγμή

Σειρά
Elite

Μικρότερο εμβαδόν, αυξημένη απόδοση

Για όσους ενδιαφέρονται για net metering φωτοβολταικα μεγίστης απόδοσης που καταλαμβάνουν όσο το δυνατόν λιγότερο χώρο, η σειρά Elite είναι αυτή που θα καλύψει τις απαιτήσεις τους. Με πακέτα που ξεκινούν από €12.395, χρησιμοποιούνται τα εξαιρετικής τεχνολογίας αντισκίασης πάνελ Jinko Solar, Inverter Huawei Smart String, σύστημα monitoring Huawei FusionSolar και βάσεις αλουμινίου Κ2 SpeedRail.

Μέγιστη
απόδοση

Τεχνολογία
ημι-κυψελών

Προστασία
επένδυσης IP

Λιγότερα
τετραγωνικά